| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   1/7891
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
 Herkend iemand deze munt/hoe kan ik ze schoonmaken,?
«P»   VNR #68731
 
 
Vondst Titel : Herkend iemand deze munt/hoe kan ik ze schoonmaken,?
Gevonden Door : Thomas Staring
 
Datum : 2018-08-06
Tijd : 16:58:08
 
Omschrijving :
Deze munten gevonden in Schotland , de ene is helemaal niks meer aan te zien (de grootste) en de andere zie je nog een soort van kroon met streepjes in het midden ` iemand die deze herkent? En weet iemand hoe je ze het beste schoon kan krijgen als dat Łberhaupt nog mogelijk is. Mvg thomas
 
Vindplaats : Schotland
Datering : ?
 
Lengte : 0 mm
Breedte : 0 mm
Diepte : 0 mm
Gewicht : 0 gram
 
Video : Geen
 
Onderwerp : Normale Vondsten
Categorie : muntgewichten
Materiaal : Anders
 
Vondst Cijfer : 6.0
Vondst Nummer : 68731
Schone Link : URL
 
 
Reactie / Determinatie
Cyfer Vondst: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
 
 
rene lute
2018-08-06 19:20:27(Cijfer: 6 )
Ierland heeft een harp in zijn wapen? misschien Ierland? Schoonmaken met electrolise gaat wel lukken. ff Google. Wel soda gebruiken in het water en maximaal 12 volt gelijkstroom.
 
Thomas Staring
2018-08-06 19:46:34(Cijfer: - )
«URL» Dit zal hem wel zijn denkik
 
Thomas Staring
2018-08-06 19:42:34(Cijfer: - )
Bedankt!
 
 
 
  VONDSTEN 55827
  NORMAAL 47346
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 4
 
 
  ONLINE: 4 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!