| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   1/7891
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
 Niet bijzonder maar toch weer wel
«P»   VNR #68696
 
 
Vondst Titel : Niet bijzonder maar toch weer wel
Gevonden Door : lorenzo .
 
Datum : 2018-04-09
Tijd : 23:29:32
 
Omschrijving :
Normaal gesproken is het niets bijzonders: een looien doppie.. Echter, in deze kwaliteit word ik er toch wel erg blij van! Helemaal compleet en mooi glimmend. Van 17e/18e eeuws flesje. Glas zat er ook bij maar dat liet los. Ook mijn langste pijpje gevonden (steel van 12,5cm). Ik dacht eigenlijk dat het geen zin meer had om te plaatsen, aangezien ik de melding zag dat Vondsten.nl ging stoppen.. Kunnen we hier niet iets aan doen, mensen? Zijn er geen rijken onder ons? :P Misschien moet Vondsten.nl gewoon een sponsor krijgen.. Het zou in ieder geval zonde zijn als deze prachtige database verloren gaat. Gr. Lorenzo.
 
Vindplaats : NH
Datering : 17e en 18e
 
Lengte : 0 mm
Breedte : 0 mm
Diepte : 0 mm
Gewicht : 0 gram
 
Video : Geen
 
Onderwerp : Normale Vondsten
Categorie : Bijvondsten
Materiaal : Lood
 
Vondst Cijfer : 8.0
Vondst Nummer : 68696
Schone Link : URL
 
 
Reactie / Determinatie
Cyfer Vondst: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
 
 
hilderik van schaik
2018-04-19 16:14:00(Cijfer: 6 )
Beste Lorenzo. Ons bedrijf Media58 zal er alles aan doen om de site in de lucht te houden. Maak je geen zorgen. De site moet wel een moderner jasje krijgen. Komt wel.
 
lorenzo .
2018-04-19 21:57:45(Cijfer: - )
Goed om te horen Hilderik!! Bedankt voor je berichtje.
 
rene lute
2018-04-16 17:19:45(Cijfer: 10 )
zeker mooi zo`n mooi en compleet dopje, nog nooit gezien, zo compleet dan. Ja de pagina moet blijven. Word nu met Facebook wel steeds minder op geplaatst. Met Google kom je geregeld bij deze pagina met een geweldige database aan vondsten terecht. Tevens ook mooi voor iedereen zonder inloggen te bekijken. Groetjes Renť
 
lorenzo .
2018-04-16 18:48:41(Cijfer: - )
Ja klopt. Voor determinaties heb ik altijd veel aan deze pagina. Staat meer op dan waar dan ook.
 
 
 
  VONDSTEN 55825
  NORMAAL 47344
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 69
 
 
  ONLINE: 69 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!