| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   7/7891
«
23456[7] 89101112
»
 
 
 
 tegel restauratie
«P»   VNR #68666
 
 
Vondst Titel : tegel restauratie
Gevonden Door : lorenzo .
 
Datum : 2018-01-02
Tijd : 20:00:15
 
Omschrijving :
Eens een eerste poging gedaan tot restaureren. Heb genoeg scherven, maar voor nu een fragment van een monochroom tegeltje met bloempot gekozen. Het was wel iets moeilijker dan gedacht, maar oefening baart kunst. Ik heb gips als vulmiddel gebruikt, en daarna geschuurd om hem netjes in vorm te krijgen. Vervolgens het gips op kleur gebracht, met potlood de afbeelding getekend en daarna de blauwe decoratie toegevoegd (met olieverf). Tot slot blanke lak eroverheen om de glazuur een beetje na te bootsen. Wel leuk als eerste projectje. Zal het nog wel vaker gaan doen :) Groet, Lorenzo.
 
Vindplaats : Thuis
Datering : 17e eeuw
 
Lengte : 0 mm
Breedte : 0 mm
Diepte : 0 mm
Gewicht : 0 gram
 
Video : Geen
 
Onderwerp : Normale Vondsten
Categorie : vitrine
Materiaal : Steen (bijvondsten)
 
Vondst Cijfer : 10.0
Vondst Nummer : 68666
Schone Link : URL
 
 
Reactie / Determinatie
Cyfer Vondst: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
 
 
jan Scholte
2018-01-03 11:04:39(Cijfer: 10 )
mooi gedaan Lorenzo. Heb ook nog verschillende tegeltjes liggen die wel een opknapbeurt zouden mogen hebben. Goed 2018 voor jou gewenst. Gr. Jan.S
 
lorenzo .
2018-01-03 15:44:59(Cijfer: - )
Kan het zeker aanraden, mooie bezigheid als het regent :) Jij ook de beste wensen!
 
Zoeken
2018-01-03 10:13:09(Cijfer: 10 )
Mooie gemaakt!! Oude tegeltjes blijven altijd spreken vind ik.
 
 
 
  VONDSTEN 55825
  NORMAAL 47344
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 76
 
 
  ONLINE: 76 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!