| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   3/7888
«
1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
 Paard van Troje
«P»   VNR #68479
 
 
Vondst Titel : Paard van Troje
Gevonden Door : lorenzo .
 
Datum : 2017-08-28
Tijd : 16:12:50
 
Omschrijving :
Leuk daggie wezen zoeken met Jacko (gisteren), met een hoop vondsten. Toppertje was het houten paardje. Nog in prima staat. Let op de details: het stukje hout dat erin geschoven is op de plek van de zadel, het gat in de achterkant voor de staartharen. Leuk dingetje voor in de vitrine. Als iemand nog een conserveringstip heeft, dan hoor ik het graag. Hiernaast nog een pijp met mooi lange steel gevonden, datering tussen 1710-1740 (merkje drie ruiten gekroond). Ook hoop leuke fragmenten waaronder een wapenbord. Van Jacko kreeg ik het glaszegel met ruiter. Ik probeerde deze keer ook wat in elkaar te puzzelen met al het rode aardewerk dat er lag, maar dat leverde helaas nog niet zoveel op. Misschien volgende keer ;) Kijk ze!
 
Vindplaats : NH
Datering : 17e-18e
 
Lengte : 0 mm
Breedte : 0 mm
Diepte : 0 mm
Gewicht : 0 gram
 
Video : Geen
 
Onderwerp : Normale Vondsten
Categorie : Waadvondsten
Materiaal : Foto (Algemene Foto's)
 
Vondst Cijfer : 10.0
Vondst Nummer : 68479
Schone Link : URL
 
 
Reactie / Determinatie
Cyfer Vondst: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
 
 
Master
2017-09-03 22:28:16(Cijfer: 10 )
Conservering van het hout: gekookte lijnzaadolie verdunnen met terpentine (50/50). Juist dun zodat het hout zoveel mogelijk olie op kan nemen. Laat een week in een bakje liggen. Hierna lijnzaadolie steeds minder verdunnen.
 
 
 
  VONDSTEN 55807
  NORMAAL 47326
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 90
 
 
  ONLINE: 90 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!