| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   4/7888
«
1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
 Westerwald bijna compleet
«P»   VNR #68469
 
 
Vondst Titel : Westerwald bijna compleet
Gevonden Door : jacko buijsman
 
Datum : 2017-08-18
Tijd : 17:50:14
 
Omschrijving :
Na uren spitten na het werk samen met lorenzo hem bijna compleet gekregen. De sloot is op dit punt zo diep dat ik bang ben dat het hier bij blijft. Super blij mee en echt een van mijn mooiste vondsten. Ik denk erover na om hem te laten restaureren. Ben zelf wel vrij handig maar moet echt een toppertje worden :)
 
Vindplaats : Noord holland
Datering : 17e 18e
 
Lengte : 0 mm
Breedte : 0 mm
Diepte : 0 mm
Gewicht : 0 gram
 
Video : Geen
 
Onderwerp : Normale Vondsten
Categorie : Bijvondsten
Materiaal : Anders
 
Vondst Cijfer : 10.0
Vondst Nummer : 68469
Schone Link : URL
 
 
Reactie / Determinatie
Cyfer Vondst: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
 
 
jacko buijsman
2017-08-19 10:11:17(Cijfer: - )
Tja je zit eigenlijk door eeuwenoude stront en ellende te spitten en komen roetzwart thuis maar in de zomer vind ik dit eerlijk gezecht een stuk spannender dan detectorren, ik vond ook nog een zilveren munt en een duit maar die waren door het zure veen compleet opgevreten.
 
rene lute
2017-08-19 09:47:42(Cijfer: 10 )
leuk de vondst en mooie actie foto, je moet er maar zin in hebben en dan wel zo worden beloond. Knap gedaan. groetjes rene
 
Rens Potijk
2017-08-18 21:37:53(Cijfer: 10 )
Zwembroek aan en nog een keer proberen. De rest ligt er zeker in.
 
 
 
  VONDSTEN 55807
  NORMAAL 47326
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 81
 
 
  ONLINE: 81 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!