| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   4/7888
«
1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
 Schelling Deventer
«P»   VNR #68439
 
 
Vondst Titel : Schelling Deventer
Gevonden Door : Jay B
 
Datum : 2017-07-07
Tijd : 11:14:29
 
Omschrijving :
Eergisteren gevonden in de vette klei : Zilveren Rijderschelling van de stad Deventer 1686. In het omschrift zitten veel foutjes. Wel zo leuk. Zo is de N steeds retrogade (in tegengestelde richting). De munt is maar gedeeltelijk vol geslagen. Heb de munt aan de boer laten zien en die vond het een leuke vondst. Ik ook. :) Vond er ook nog een groot koperen voorwerp. Lijkt me best wel oud. Doet denken aan een gewicht, maar het is aan de onderzijde hol. (massa 216 gram) Heb hem maar in de vitrine bij mijn gewichten gezet. Daarnaast nog een twintig duitjes gevonden (merendeel 17-de eeuws) en enkele lakenloodjes van Amsterdam , Leiden en vermoedelijk Amsersfoort.
 
Vindplaats : Medemblik
Datering : 1686
 
Lengte : 0 mm
Breedte : 0 mm
Diepte : 0 mm
Gewicht : 0 gram
 
Video : Geen
 
Onderwerp : Normale Vondsten
Categorie : Munten
Materiaal : Zilver
 
Vondst Cijfer : 10.0
Vondst Nummer : 68439
Schone Link : URL
 
 
Reactie / Determinatie
Cyfer Vondst: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
 
 
Kay De king
2017-09-23 02:24:03(Cijfer: 10 )
Mooie vondsten
 
rene lute
2017-07-07 11:54:19(Cijfer: 10 )
gewichten aan een klok werden ook nog wel eens aan de binnenkant gevuld met lood. lekker zwaar en goedkoop. mogelijk is het lood eruit verdwenen? groetjes Renť
 
Tabe Visser
2017-07-07 11:34:34(Cijfer: 10 )
Mooie vondsten!
 
 
 
  VONDSTEN 55807
  NORMAAL 47326
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 85
 
 
  ONLINE: 85 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!