| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  Officiële Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   9/7888
«
45678[9] 1011121314
»
 
 
 
 versierde pijpekop
«P»   VNR #68437
 
 
Vondst Titel : versierde pijpekop
Gevonden Door : jacko buijsman
 
Datum : 2017-07-05
Tijd : 13:52:26
 
Omschrijving :
vorig weekend een mooi pijpje weer gevonden, helaas 9 van de 10 keer dat ik een mooie vind is het helaas gebroken. We hadden op dezelfde plek al wat pijpjes gevonden van Hoornse makers, dus hoopte dat deze dat ook was, maar op de zijkant staat het goudse wapen, dus heb de maker terug kunnen vinden, en hij heette dus Van Hoorn, vandaar :P inmiddels al een dikke 500 pijpekopjes van deze plek mee genomen, mocht er hier mensen zijn die ze graag willen hebben ( de gewone ), ik neem ze anders niet meer mee. groetjes jacko.
 
Vindplaats : Noord Holland
Datering : 18e eeuw
 
Lengte : 0 mm
Breedte : 0 mm
Diepte : 0 mm
Gewicht : 0 gram
 
Video : Geen
 
Onderwerp : Normale Vondsten
Categorie : Bijvondsten
Materiaal : Pijpaarde (bijvondsten)
 
Vondst Cijfer : 8.0
Vondst Nummer : 68437
Schone Link : URL
 
 
Reactie / Determinatie
Cyfer Vondst: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
 
 
willem
2017-07-08 17:43:10(Cijfer: 8 )
Zeker meenemen altijd! Ik ken iemand die onderzoek doet naar pijppartijen van één locatie, zal hem eens vragen of hij belangstelling heeft.
 
rene lute
2017-07-07 11:57:49(Cijfer: 8 )
leuke pijpenkop. In de Zaanstreek vinden we ook veel pijpenkopjes, blijf de hele toch maar steeds meenemen en gooi ze in een bak in de schuur. Gewoon mee blijven nemen. grappig dat in andere delen van het land het een zeldzaamheid is. groetjes René
 
 
 
  VONDSTEN 55806
  NORMAAL 47325
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 90
 
 
  ONLINE: 90 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!