| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   1/7889
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
 Is dit een gesp..........
«P»   VNR #5218
 
 
Vondst Titel : Is dit een gesp..........
Gevonden Door : Marjan Weeda (marjan)
 
Datum : 2004-10-06
Tijd : 00:45:52
 
Omschrijving :
op een gegeven moment durf je niets meer weg te gooien, is dit een gewone ring of gesp...... Marjan Weeda
 
Vindplaats : goudswaard
Datering :
 
Lengte : 0 mm
Breedte : 0 mm
Diepte : 0 mm
Gewicht : 0 gram
 
Video : Geen
 
Onderwerp : Normale Vondsten
Categorie : Kleding
Materiaal : Koper
 
Vondst Cijfer : 6.0
Vondst Nummer : 5218
Schone Link : URL
 
 
Reactie / Determinatie
Cyfer Vondst: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
 
 
Marjan Weeda (Archief)
2004-10-06 00:45:52(Cijfer: 6 )
moeilijk he, maar ik heb heel veel weggegooit, en later zie je dat op de site staan en denkt oh dat heb ik ook gevonden, ook van die spoeltjes, dan dacht ik dat is troep en zo de vuilnisbak en weg ermee. en nu bewaar ik alles maar, deze heb ik wel gevonden op een lokatie waar ik meerdere leuke 16 eeuwse vonsten heb gedaan, dus mischien is het wat.
 
Henri van Vliet (Archief)
2004-10-06 00:45:52(Cijfer: 6 )
je pakt een plastic bakje. daar gooi je al je gevonden ringetjes in en dan wacht je geduldig tot de geleerden het er over eens zijn. zijn het oude celtische betaalmiddelen, zijn het gespjes, of toch gordijn ringetjes ? ( vogens mij zijn de meest eenvoudige ringetjes met een diameter van zo`n 24 √° 25 mm bijna altijd gordijnringetjes. maar vergeet niet dat vroeger en tegenwoordig nog steeds ringetjes voor de meest uiteenlopende zaken werd/worden gebruikt. vaak zal het dan ook onmogelijk blijken deze te determineren. groetjes
 
 
 
  VONDSTEN 55812
  NORMAAL 47331
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 75
 
 
  ONLINE: 75 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!