| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   4/7889
«
1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
  Eindelijk ... haha
«P»   VNR #50668
 
 
Vondst Titel : Eindelijk ... haha
Gevonden Door : Jay B
 
Datum : 2010-04-12
Tijd : 15:29:15
 
Omschrijving :
Gisteren even wezen zoeken op een veldje in de buurt . Mijn nieuwe back-up-detector wat uitgeprobeerd ... Vooral veel schroot gevonden en in de bagger zowaar een penning : niet echt spectaculair oud , maar toch wel mooi . Het is een messing exemplaar van de Noord-Hollandse Wandel Bond met een sneeuwklokje d`r op . Hoe toepasselijk ... eindelijk een medaille voor al mijn geslenter , het werd tijd !!! Heb voor Johan even een close-up van mijn tuin geplaatst . Had deze bollen destijds met jou gevonden op die akker waar jij dat zilveren lepeltje vond met die fraaie keurtjes . Ik had niets , alleen wat bloembollen ... Best wel mooie bloemen geworden . Soms zijn de bijvondsten eigenlijk mooier dan de detectorvondsten ... Zeker als je mijn vrouw mag geloven.
 
Vindplaats : Purmerend
Datering : modern
 
Lengte : 0 mm
Breedte : 0 mm
Diepte : 0 mm
Gewicht : 0 gram
 
Video : Geen
 
Onderwerp : Normale Vondsten
Categorie : Penningen
Materiaal : Koper
 
Vondst Cijfer : 8.7
Vondst Nummer : 50668
Schone Link : URL
 
 
Reactie / Determinatie
Cyfer Vondst: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
 
 
MegaMark
2010-04-27 21:17:33(Cijfer: 6 )
Leuke penning Jay. En ja je bloemen staan er mooi bij, maar dat zag ik 2 weken geleden in levende lijve. Had nog gebeld naar je maar er werd niet opgenomen, zal het nog eens proberen. Tot spoedig en groet mark
 
Arjanne
2010-04-13 20:59:30(Cijfer: 10 )
moooooi ontwerp de medaille, en ook een mooie tulpen, Hollands hoor (bloembollen meenemen bedoel ik hahahahahaha)
 
patrick goldmaster
2010-04-12 16:15:01(Cijfer: 10 )
fraaituintje hoor mooi gemengt ook groetjes
 
 
 
  VONDSTEN 55812
  NORMAAL 47331
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 71
 
 
  ONLINE: 71 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!