| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   1/7889
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
 Romeins?
«P»   VNR #33115
 
 
Vondst Titel : Romeins?
Gevonden Door : Herman65
 
Datum : 2007-08-06
Tijd : 11:12:45
 
Omschrijving :
Recent dit aardewerk gevonden in Romeinse grond. Heeft een bronskleurige gloed. Wie weet het?
 
Vindplaats : Autun - Frankrijk
Datering : ?
 
Lengte : 0 mm
Breedte : 0 mm
Diepte : 0 mm
Gewicht : 0 gram
 
Video : Geen
 
Onderwerp : Normale Vondsten
Categorie : Romeins
Materiaal : Klei (bijvondsten)
 
Vondst Cijfer : 6.0
Vondst Nummer : 33115
Schone Link : URL
 
 
Reactie / Determinatie
Cyfer Vondst: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
 
 
Goudzoek(er)
2007-08-06 20:13:46(Cijfer: 6 )
Romeins aardewerk; geverfde waar of gevernist aardewerk; de vroegste geverniste waar is afkomstig uit Zuid Gallische werkplaatsen, 1e eeuw n. Chr. Kwalitatief luxe aardewerk. mooi fragment !
 
Kees Hoogeveen
2007-08-06 20:09:31(Cijfer: 6 )
Ik heb al heel wat Romeins aardewerk gezien maar dit is nieuw voor mij. In de boeken kom ik wel aardewerk tegen met radstempel versiering met als produductieplaatsen Lezoux en Trier. ( midden 3e eeuw) De brons kleur ken ik wel van de bekende deukbekers. Ik blijf nog wel zoeken.
 
 
 
  VONDSTEN 55812
  NORMAAL 47331
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 73
 
 
  ONLINE: 73 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!