| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   1/7889
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
 Leerbeslag ca 6 cm.
«P»   VNR #26281
 
 
Vondst Titel : Leerbeslag ca 6 cm.
Gevonden Door : Marcel Vos (Archief)
 
Datum : 2006-09-25
Tijd : 23:42:09
 
Omschrijving :
Nu heb ik een vraag over dit beslag, toen ik het onder ogen kreeg dacht ik gelijk aan Romeins , maar is dit het wel kan het zijn laat middeleeuws. Omdat ik zelf hier in de streek zo`n beslag nooit heb gevonden plaats ik deze ook om informatie. Het is gevonde door een bevriend iemand op de grens Nijkerk / Putten, landgoed Oldenalder, bij graaf werkzaam heden. Materiaal brons. Marcel Vos
 
Vindplaats : Putten/Nijkerk
Datering : ??
 
Lengte : 60 mm
Breedte : 11 mm
Diepte : 0 mm
Gewicht : 0 gram
 
Video : Geen
 
Onderwerp : Normale Vondsten
Categorie : Kleding
Materiaal : Brons
 
Vondst Cijfer : 7.0
Vondst Nummer : 26281
Schone Link : URL
 
 
Reactie / Determinatie
Cyfer Vondst: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
 
 
leon . (Archief)
2006-09-26 17:24:45(Cijfer: 7 )
Op het eerste gezicht denk ik aan de 16e eeuw, maar deze vorm heb ik zelf nog nooit gevonden, dus ik kan er naast zitten.
 
 
 
  VONDSTEN 55812
  NORMAAL 47331
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 68
 
 
  ONLINE: 68 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!