| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   1/7888
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
 de kop is er af
«P»   VNR #25821
 
 
Vondst Titel : de kop is er af
Gevonden Door : ron vanberkel (Archief)
 
Datum : 2006-09-06
Tijd : 19:45:01
 
Omschrijving :
spreekt voor zich ron vanberkel
 
Vindplaats : overal
Datering : ?
 
Lengte : 0 mm
Breedte : 0 mm
Diepte : 0 mm
Gewicht : 0 gram
 
Video : Geen
 
Onderwerp : Normale Vondsten
Categorie : Sculpturen
Materiaal : Porcelein (bijvondsten)
 
Vondst Cijfer : 6.0
Vondst Nummer : 25821
Schone Link : URL
 
 
Reactie / Determinatie
Cyfer Vondst: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
 
 
Arjan Ouwehand (Archief)
2006-09-07 21:47:37(Cijfer: 6 )
Inderdaad Dick.. Heb eigenlijk nog nooit een standaard naslagwerk voor dit soort pijpaarden beeldjes gevonden/gezien terwijl ze toch doorgaans in ieder verzameling te vinden zijn...Volgens mij ligt hier toch nog wel een `onderzoeksveld` open. Groet Arjan O.
 
Grand Master (Archief)
2006-09-07 17:26:31(Cijfer: 6 )
Mooi he Arjan deze kopjes ,mijn oog valt hier ook altijd op ;-) die pijpaarden beeldjes zijn heel mooi ook al zijn ze niet helemaal comnpleet ,17-18e eeuws.
 
Arjan Ouwehand (Archief)
2006-09-06 19:52:21(Cijfer: 6 )
Leuk.. Heel herkenbaar, bijna nooit compleet. Porcelein maar ook pijpaarde zo te zien. 17e tot 20e eeuw zou ik zeggen. We houden tijdens het zoeken met de detector natuurlijk wel de ogen open niet waar.!!!
 
 
 
  VONDSTEN 55807
  NORMAAL 47326
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 84
 
 
  ONLINE: 84 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!