| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   1/7889
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
 Kurkentreker
«P»   VNR #1943
 
 
Vondst Titel : Kurkentreker
Gevonden Door : alex vercruyssen (Archief)
 
Datum : 2004-03-19
Tijd : 23:41:35
 
Omschrijving :
Dit heb ik gevonden dat ik opzoek was met dedector naar militaria(bodemvondsen)aanvankelyk dacht ik dat het een sleutel was maar na een tyd thuis te hebben gelegen ben ik het gaan opkuisen en toen bleek het geen sleutel te zyn.kan iemand my zeggen hoe oud dit ongeveer is.zoiets vinden tussendoor vind ik ook wel mooi buiten myn militaria bodemvondsen. alex vercruyssen
 
Vindplaats : Ardennen
Datering : ??????
 
Lengte : 150 mm
Breedte : 0 mm
Diepte : 0 mm
Gewicht : 150 gram
 
Video : Geen
 
Onderwerp : Normale Vondsten
Categorie : Anders
Materiaal : Koper
 
Vondst Cijfer : 6.0
Vondst Nummer : 1943
Schone Link : URL
 
 
Reactie / Determinatie
Cyfer Vondst: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
 
 
alex vercruyssen (Archief)
2004-03-21 23:41:35(Cijfer: 6 )
ok bedankt en groeten.
 
Christian Prak (Archief)
2004-03-21 23:41:35(Cijfer: 6 )
:-) misschien was dit wel een persoonlijk iets van de soldaten, duitsers hadden altijd wel wat flessen wijn bij zich namelijk :-) en die nederlanders anders ook :-) ik heb z`n voorgevoel dat dit z`n vondst is die gewoon is mee genomen door een soldaad! Groetjes, Christian { Tip } kijk het goed na met merken er zijn genoeg sites waar je het kunt laten determineren maar het lijkt mij wel een vondst toe van 1900/1950! Groetjes!
 
Jacko Buijsman (Archief)
2004-03-20 23:41:35(Cijfer: 6 )
apparte vondst, ik denk 20e eeuws. groetjes jacko
 
 
 
  VONDSTEN 55812
  NORMAAL 47331
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 74
 
 
  ONLINE: 74 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!