| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   10/7889
56789[10] 1112131415
»
 
 
 
 
 
Het aanmelden op vondsten.nl is in verschillende categorieen gedeelt. Het is aan u wat u wilt. Wilt u video's plaatsen op de website dan raden wij u aan om volledig lid te worden, of wilt u alleen maar kunnen reageren op de vondsten, wordt dan donateur lid. U moet zelf inschatten wat u zelf wilt. Mocht u er niet over uit komen dan kunt u het beste gewoon lid worden dan hebt u overal toegang op en u kunt altijd later nog uitbreiden als u wilt.
 
 
 – Toegang tot een eigen account.
 – Vondsten op de website plaatsen.
 – Maximaal aantal vondsten plaatsen. onb. onb.
 – Video's plaatsen bij de vondsten. 2 st 20 st
 – Militaria vondsten plaatsen.
 – Militaria vondsten bekijken.
 – Reacties op de website plaatsen.
 – Toegang tot de vondsten.nl webmail.
 – Toegang tot de vondsten.nl forum.
 – Berichten plaatsen op het vondsten.nl forum. onb. onb. onb.
 – Foto's plaatsen op het vondsten.nl forum. onb. onb. onb.
 – Eigen vondsten overzicht met subdomein.
 – Prive vondsten plaatsen.
 – Geen lid toegang Standaard/Militaria/Prive
 – Prive toegang voor vrienden. (Ook geen leden toepasbaar!)
 – Gebruik maken van de shout.
 – Toegang tot de affiliate.
 
 
  Gratis € 2.00 € 5.00 € 7.50 Gratis* Gratis*
      Gratis      
 
 
* Het aanmelden op vondsten.nl is voorlopig gratis. Houdt er rekening mee dat dit veranderd kan worden. Momenteel hebben wij nog geen betaal systeem voor de website. Mochten wij een goed systeem gevonden hebben dan kan het zijn dat wij deze op de site plaatsen. Het kan ook zijn dat wij de website geheel gratis houden. Voorlopig is de aanmelding en het gebruik van de website geheel gratis.
 
* Geen Lid en Donateur Lid kunnen maximaal èèn keer èèn vondst plaatsen op de website. Daarnaast kan er alleen maar gereageerd worden op de geplaatste vondst. Een Donateur Lid wordt u alleen als u ten eerste aangeeft om donateur te worden en een minimaal bedrag van € 2,00 of meer overmaakt.
 
* Dealers en Webmasters. Voor het aanmelden aan ons affiliate systeem moet u uzelf eerst aanmelden als 'Geen Lid' wanneer dit voltooid is neem dan contact met ons op. Dit kan via ons contact formulier. Daarnaast controleren wij uw website en dealerschap. Het aanmelden als affiliate kost u niets. Vermeld a.u.b als het om een dealerschap gaat of een webmaster aanmelding en vergeet niet uw login naam mee te sturen! Bij ontvangst sturen wij u zo snel mogelijk een overzicht van de vergoedingen.
 
Alle bedragen zijn inclusief btw. De duur van uw account is èèn jaar. U wordt twee maanden van te voren geinformeerd over een verlenging van uw account. De betalings termijn is binnen veertien dagen na ontvangst faktuur.
 
 
Als u via een dealer een detector hebt gekocht en u hebt een ticket nummer ontvangen voor vondsten.nl dan kunt u deze bij de aanmelding invullen. Dit nummer geeft u recht op een bepaalde periode toegang te krijgen als Lid. Gebruikt u uw ticket niet bij de aanmelding dan kunt u hem alsnog invullen in uw account. Een ticket nummer is maar èèn keer geldig.
 
 
 
 
  VONDSTEN 55812
  NORMAAL 47331
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 76
 
 
  ONLINE: 76 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!