| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   1/7891
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
 
 
Algemeen
 

Op vondsten.nl is geen plek voor persoonlijke beledigingen, scheldpartijen en ruzies. Als je iemand tegenkomt die zich niet aan de regels houdt, mail ons dan. Ga hier geen ophef over maken op vondsten.nl, want dit wakkert onrust juist aan. De admin en of moderator behoudt zich het recht voor om personen bij wangedrag te verwijderen. Geplaatste reacties kunnen we daarnaast ook inkorten of verwijderen.

 
Vrijwaring
 

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van vondsten.nl, kan het zijn dat informatie onvolledig of onjuist is. Fouten kunnen echter niet altijd voorkomen worden. Bovendien zijn beweringen en meningen op de pagina's van vondsten.nl van de auteur(s) en niet noodzakelijkerwijs die van de admin of moderator.

 
Copyright
 

Een bezoek(st)er van vondsten.nl mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in vondsten.nl opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van de admin of moderator.

 
Aansprakelijkheid
 

vondsten.nl is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die

verband houdt met het gebruik van vondsten.nl of informatie die via vondsten.nl verkregen is. Met het oog hierop raden wij je altijd aan om onafhankelijke bonnen te raadplegen alvorens je gebruik maakt van de informatie op vondsten.nl.

 
Veiligheid
 

De veiligheid van bezoekers vinden wij uitermate belangrijk. We waarderen je aandeel in onze discussies en hopen dat je je hier ook veilig voelt. Daarom vragen we de aandacht voor het volgende: Als je op vondsten.nl praat over persoonlijke zaken komt dit online te staan, wat betekent dat het openbaar en voor iedereen toegankelijk is! Wees voorzichtig met uitspraken en gevoelige onderwerpen. Let vooral op met persoonlijke gegevens als emailadres, huisadres en telefoonnummer. Hier volgen enkele tips voor je veiligheid op vondsten.nl: Houd persoonlijke informatie, zoals naam, telefoonnummer en woonplaats, voor jezelf. Zet het niet in berichten die je post. Neem geen gebruikersnaam die anderen zouden kunnen achterhalen. Als je je eigen profiel wilt verwijderen uit vondsten.nl, stuur dan een mail naar info@vondsten.nl met als onderwerp: verwijderen profiel. Geef in de mail ook je gebruikersnaam aan!

 
KopiŽren van tekst en beeldmateriaal
 

Het is niet toegestaan om op het vondsten.nl auteursrechtelijk beschermde teksten en afbeeldingen te plaatsen. Dit mag alleen als er toestemming is gegeven door de maker. Ook het plaatsen van pornografisch beeldmateriaal is niet

toegestaan. Gebruikt iemand anders jouw beeld of tekst terwijl hier rechten op zitten? Mail de admin of moderator, wij kunnen dan tot verwijdering overgaan: info@vondsten.nl

 
Links plaatsen
 

CommerciŽle links plaatsen en het bewust promoten van eigen websites, msn-groepen en dergelijke is niet toegestaan. Uiteraard mag je wel een link plaatsen om mensen ter hulp te zijn. De admin of moderator mag, wanneer zij dit nodig acht, een link verwijderen. vondsten.nl is hier geen verantwoording over schuldig naar de gebruikers.

 
Topics verplaatsen
 

De admin of moderator mag ten alle tijden topics verplaatsen, wanneer zij vindt dat deze niet in de goede discussie staan. Zo houden we vondsten.nl overzichtelijk.

 
Meerdere gebruikersnamen hanteren
 

Het gebruik van meerdere namen is niet toegestaan, tenzij je toestemming vraagt aan de admin of moderator. Bijvoorbeeld als je anoniem een probleem wilt voorleggen zonder dat andere bezoekers het onder je bestaande naam zien. Je kunt je aanvraag voor een tweede naam dan mailen naar de admin of moderator. Mocht je zonder toestemming twee namen gebruiken, dan verwijderen we de tweede naam en krijg je hierover bericht. Bij misbruik kan je account en ip-adres worden geblokkeerd.

 
 
Gaat u hiermee akkoord?
 
   
 
 
 
  VONDSTEN 55825
  NORMAAL 47344
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 68
 
 
  ONLINE: 68 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!