| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   1/7889
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
 
 
Nieuws (Bugfix Agenda (Alweer maar nu definitief!))
Als er iets nieuws op de pagina is geplaatst of er is iets anders gebeurd of er zijn nieuwe dingen te melden dan kunt u dat hier allemaal lezen!
Berichten : 17
 
Van : Christian Prak
 
Datum : 2015-11-23 14:37:11
 
Categorie : Nieuws
Cijfer : 10.0
Schone Link : Url
 
Onderwerp : Bugfix Agenda (Alweer maar nu definitief!)
Bericht :  
 
Ondanks dat ik dacht de datum bug eruit gehaald had zat hij er nog steeds in... Op een of andere manier werd hij overschaduwd door een andere fout waardoor de fout eerst leek opgelost. Maar bij deze is de fout nu gefikst!
 
 
Reactie
Geef Cyfer: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
 
 
Joop van der Linde
2015-12-02 20:58:53(Cijfer: 10 )
goe bezig manneke (;)
 
Christian Prak
2015-12-02 10:32:11(Cijfer: - )
Blijkbaar was er nog een fout in de agenda. Deze fout heb ik inmiddels hersteld en de pagina functioneert voor zover goed. Hoop dat hij nu goed werkt maar houdt het nog even in de gaten.
 
 
 
  VONDSTEN 55812
  NORMAAL 47331
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 76
 
 
  ONLINE: 76 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!