| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   1/7889
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
 
 
Nieuws (Aanmelden Vereenvoudigd)
Als er iets nieuws op de pagina is geplaatst of er is iets anders gebeurd of er zijn nieuwe dingen te melden dan kunt u dat hier allemaal lezen!
Berichten : 17
 
Van : Christian Prak
 
Datum : 2015-11-15 11:17:07
 
Categorie : Nieuws
Cijfer : 0.0
Schone Link : Url
 
Onderwerp : Aanmelden Vereenvoudigd
Bericht :  
 
Het aanmelden op de website is vereenvoudigd. Het is nu gemakkelijker om aan te melden voor nieuwe gebruikers, verschillende delen van het aanmeld gedeelte zijn gewijzigd. Ook zijn onderdelen van de pagina verwijderd zoals de beginpagina van het aanmelden, deze bevatte nog oude delen. Zodra als iemand nu op aanmelden klikt krijgt hij of zij direct de voorwaarden pagina en daarna het inschrijf formulier. Ook bij het inschrijf formulier zijn een aantal velden verwijderd om het voor de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken.
 
 
Reactie
Geef Cyfer: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
 
 
  • Er zijn geen reacties gevonden op dit bericht.
 
 
  VONDSTEN 55812
  NORMAAL 47331
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 69
 
 
  ONLINE: 69 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!