| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   1/7889
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
 
 
Help! (account verwijderen???)
Heb je problemen met de website of heb je een bug gevonden of kan je iets niet vinden of... als er iets is wat over de website gaat dan kan je het hier plaatsen!
Berichten : 25
 
Van : vince r.
 
Datum : 2013-10-12 12:45:16
 
Categorie : Help!
Cijfer : 7.3
Schone Link : Url
 
Onderwerp : account verwijderen???
Bericht :  
 
hoe verwijder je je account? kan iemand mij dat zo snel mogelijk vertellen grt vince
 
 
Reactie
Geef Cyfer: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
 
 
Lana nvt
2014-09-29 15:52:41(Cijfer: 6 )
Idd dit wil ik ook weten .. dacht dat deze site gratis was ,, nu lees ik in eens dingen over facturen
 
vince r.
2014-10-13 10:21:43(Cijfer: - )
hoi allemaal ik las ook dingen over facturen maar volgens mij is de site gratis. want ik heb geen factuur gekregen ik ben pas 13 en vind deze site top! maar toen in over de facturen las schrok ik, want als ik moest betalen zouden mijn ouders wel boos worden. maar gelukkig is deze site gratis (denk ik )
 
Jan Jansen
2014-05-01 19:15:03(Cijfer: 10 )
Ik heb na meerdere mails naar de webmaster nog steeds geen antwoord op deze vraag, ga maar eens externe middelen inschakelen geloof ik
 
Cynthia Hildebrand
2014-02-17 10:05:43(Cijfer: 6 )
Dit zou ik ook graag willen weten
 
 
 
  VONDSTEN 55812
  NORMAAL 47331
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 81
 
 
  ONLINE: 81 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!