| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   1/7883
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
 
 
Help! (kan geen foto plaatsen)
Heb je problemen met de website of heb je een bug gevonden of kan je iets niet vinden of... als er iets is wat over de website gaat dan kan je het hier plaatsen!
Berichten : 25
 
Van : hans schwartz
 
Datum : 2012-08-29 13:44:27
 
Categorie : Help!
Cijfer : 6.0
Schone Link : Url
 
Onderwerp : kan geen foto plaatsen
Bericht :  
 
ik wilde een vondst plaatsen alles goed ingevuld druk op verder maar ik kom niet op de pagina waar je een foto kan plaatsen ben er alleen tijdje mee bezig elke keer anders invullen maar kom niet verder.
 
 
Reactie
Geef Cyfer: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
 
 
Nick Smeets
2015-08-16 18:34:09(Cijfer: 6 )
alles goed ingevuld, druk op volgende en kom niet verder !!!! en nu?
 
Nick Smeets
2015-08-16 18:33:07(Cijfer: 6 )
alles goed ingevuld, druk op volgende en kom niet verder !!!! en nu?
 
Jarno Moleveld
2013-09-02 23:01:37(Cijfer: 6 )
Ik kan ook alleen reacties op bestaande posts plaatsen :( Vind het niet echt kunnen. Zo kun je geen community opbouwen! :(
 
frits vinden
2013-08-25 11:54:40(Cijfer: 6 )
dat probleem heb ik ook kan geen chat en geen foto`s plaatsen
 
 
 
  VONDSTEN 55775
  NORMAAL 47294
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 82
 
 
  ONLINE: 82 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!