| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   1/7889
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
 
 
Help! (Vondsten verwijderen)
Heb je problemen met de website of heb je een bug gevonden of kan je iets niet vinden of... als er iets is wat over de website gaat dan kan je het hier plaatsen!
Berichten : 25
 
Van : Jan Overduin
 
Datum : 2010-08-07 00:18:35
 
Categorie : Help!
Cijfer : 6.0
Schone Link : Url
 
Onderwerp : Vondsten verwijderen
Bericht :  
 
Hallo,ik zou graag een aantal vondsten willen verwijderen(beetje plaats maken,begrijp je wel).Nu zou dat moeten lukken door naar de betreffende vondst te gaan en dan op de x te klikken.Dat werkt dus bij mij niet.Wie kan me helpen dit` probleem` op te lossen?Groet Jan.
 
 
Reactie
Geef Cyfer: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
 
 
Tabe Visser
2013-12-14 22:19:38(Cijfer: 6 )
hallo,ik kan mijn vondsten niet verwijderen,ik weet hoe het moet,maar als ik op het kruisje ga staan gebeurd er niets.
 
erwin van leeuwen
2013-04-13 01:40:49(Cijfer: 6 )
hoi Jan boven de foto van je vondst staat nog een x dus niet die onderaan misschien is dat het probleem doe je best groet Zandhaas
 
Tabe Visser
2013-12-29 18:12:03(Cijfer: 6 )
ik kan geen vondsten verwijderen,als ik boven op een kruisje ga staan gebeurd er niets.
 
jodepieper
2013-04-13 23:14:32(Cijfer: - )
Hallo Zandhaas,heb alles al geprobeerd,maar niets helpt...ik krijg ze gewoon niet verwijderd....afijn...het zou wel aan mij liggen.Bedankt voor je hulp.Groet Jan.
 
co-sneek .
2014-11-18 13:24:49(Cijfer: 6 )
Hier werkt het ook niet, maar goed dan staat er maar twee keer dezelfde vondst op. Grtz.
 
 
 
  VONDSTEN 55812
  NORMAAL 47331
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 77
 
 
  ONLINE: 77 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!