| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   1/7889
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
 
 
Help! (communicatie)
Heb je problemen met de website of heb je een bug gevonden of kan je iets niet vinden of... als er iets is wat over de website gaat dan kan je het hier plaatsen!
Berichten : 25
 
Van : erwin suurd
 
Datum : 2009-03-24 21:42:40
 
Categorie : Help!
Cijfer : 6.0
Schone Link : Url
 
Onderwerp : communicatie
Bericht :  
 
Hallo Chris,
Allereerst mijn complimenten voor je website. Ik ben dit jaar net begonnen met deze hobby en ben blij dat er op een site als deze een hoop mensen zijn die al enige jaren ervaring hebben. Ik zou allen graag willen weten of er ook gemakkelijk met elkaar te communiceren is. Ik zie dat er soms veel mensen online zijn (zoals nu) en zou dan van alles aan een ieder willen vragen. Ik schrijf nu hier en daar een vraag en wacht tot iemand het ergens leest en eventueel een reactie op geeft. Als ik naar die doorloop chat kijk zie ik dat er soms een aantal dagen tussen reacties zit en dat daar dus ook niet snel te communiceren is. Klopt dit allemaal of mis ik nog iets essentieels op deze site? Ik wil eigenlijk zoveel mogelijk zien te leren over de do`s en dont`s van deze hobby en dat gaat nu eenmaal makkelijker als je in korte tijd veel vragen en antwoorden verwerkt. Misschien zijn er zelfs wel leden die in de buurt wonen en waar ik eens mee zou kunnen afspreken....
 
 
Reactie
Geef Cyfer: #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
 
 
roy schennink
2009-09-09 18:19:32(Cijfer: 6 )
dit is nou precies waarom ik hier ben uitgekomen, hoe kom ik erachter of er mensen uit de buurt komen op de site? ik zou het vervelend vinden als ik iedereen zomaar lukraak moet lastig vallen.
 
Kevin Vluggen
2009-08-03 20:29:37(Cijfer: 6 )
Probeer de chat!!! grtn Kevin
 
 
 
  VONDSTEN 55812
  NORMAAL 47331
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 80
 
 
  ONLINE: 80 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!