| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   1/7891
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
 
 
 

Vondsten.nl is de ideale metaaldetector website voor het tonen van uw gevonden voorwerpen die u heeft gevonden met een metaaldetector. Vondsten.nl biedt u de mogelijkheid om zelf zonder enige moeite en inspanning foto`s te plaatsen met een bijbehorende omschrijving. Daarnaast geeft u iedereen de mogelijkheid om te reageren op uw vondst, voor bijvoorbeeld een determinatie of gewoon een reactie. Zodra u een vondst hebt geplaatst op de website houden wij u op de hoogte wanneer er een reactie is geplaatst zodat u niet continue hoeft te kijken als u al een reactie gehad heeft. Daarnaast hoeft u ook geen foto`s meer te verkleinen wat overgens wel op andere websites gedaan moet worden deze passen wij automatish aan naar het juiste formaat zodat u daar ook geen omkijken meer naar heeft. Kortom de Metaaldetector website Vondsten.nl is een website van vele gemakken!

Doneren

Vondsten.nl kan niet bestaan zonder donaties! Om een website te laten draaien zijn kosten aan verbonden de kosten van vondsten.nl zijn z'n 400 euro per jaar. Wij hebben dit jaren zelf kunnen bekostigen maar wegens omstandigheden zijn wij niet meer in staat om dit bedrag ieder jaar meer op te hoesten en zijn wij genoodzaakt om gebruikers om een donatie te vragen. Tot op heden heeft minder dan 1% van de leden een donatie gedaan en het is ieder jaar weer spannend als de website nog wel kan blijven bestaan! Dus alstublieft maak een donatie naar ons over en dat de website kan blijven bestaan! Alle bedragen die ontvangen worden blijven op een aparte rekening staan en als er nog geld overblijft van het vorige jaar word het meegenomen naar het volgend jaar!

U kunt een klein of groot bedrag overmaken naar het volgende rekening nummer. Wij willen u hartelijk bedanken voor het gedoneerde bedrag!

    BIC: SNSBNL2A
    IBAN: NL42 SNSB 0920 1756 43
    Rekening Houder: PRAK C M EN/OF PRAK FAASSEN VAN L
    Plaats: Hoogeveen

    Vermeld ook uw Gebruiker ID bij de overschrijving! (Deze kunt u vinden in uw account)


Geplaatste Vondsten

Er staan momenteel al meer dan 30.000 metaaldetector vondsten op de website en elke dag worden er weer nieuwe vondsten geplaatst. Er worden momenteel mooie vondsten geplaatst maar ook de mindere vondsten krijgt u te zien daarom is vondsten.nl ook een site waar het niet uitmaakt als u nu een gouden munt of een koperen cent op de website plaatst omdat beiden even serieus worden behandeld.

Speciaal Ontworpen

Vondsten.nl is een website die speciaal is ontworpen door een zoeker zelf. Geen forum, geen bestaand programma wat iedereen zomaar kan draaien. Nee, vondsten.nl is helemaal zelf ontworpen en geprogrammeerd. Er is rekening gehouden met alles wat een zoeker graag zou willen, eenvoud. Vondsten.nl is daarom ook een unieke website op het internet omdat vondsten.nl is voortgekomen uit twee hobby`s n.l. het zoeken met een metaaldetector maar ook het programmeren van programma`s en het bouwen van websites.

Alle Vondsten

Alle vondsten zijn toegestaan op de website. Het hoeft niet zo te zijn dat u al uw mooiste vondsten moet gaan plaatsen ook uw minder mooie vondsten mogen geplaatst worden op de website. Ook dit helpt om vondsten te kunnen determineren en natuurlijk te vergelijken met andere vondsten.

Standaar of Militaria

Normale metaaldetector vondsten en militaria vondsten kunnen geplaatst worden op verschillende delen van de website. Deze kunt u gemakkelijk instellen. Op de website treft u account instellingen aan waarmee u duidelijk kunt maken als u de hele website wilt gebruiken voor normale vondsten of militaria vondsten. Dit hoeft u maar een keer te doen en de instellingen worden bewaard zodat u iedere keer als u inlogd op de juiste vondsten uitkomt.

Disclaimer

De maker van deze site heeft geen enkele politieke bedoelingen met deze site. De site is alleen bedoeld voor verzamelaars en niet voor aanhangers van het Duitse regime en neonazi`s. De paar hakenkruizen, op deze site zijn dus afgebeeld, omdat ze behoren tot een verzamel item.

Veel Succes

Wij houden je verder niet op! We staan al met smart te wachten op je vondsten, denk simpel, plaats alle vondsten die je hebt gevonden met je metaaldetector, het is ongelimiteerd en je hebt er zelf ook veel baat bij wanneer je terug kijkt naar je reacties! Al zet je er meer dan 1000 vondsten op, het is allemaal geen probleem! Laat ons zien wat je in huis hebt! Ook al is het een duitje ;-)

 
 
 
  VONDSTEN 55825
  NORMAAL 47344
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 68
 
 
  ONLINE: 68 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!