| Home | Nieuws | Vondsten | Aanmelden | Account | Forum | SiteMap | Help | Contact | We Stand With Israel |  
 
 
  OfficiŽle Sponsor Detector Vondsten Pagina


     
[Standaard] / Militaria   1/7891
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
»
 
 
 
 
Nieuws
Als er iets nieuws op de pagina is geplaatst of er is iets anders gebeurd of er zijn nieuwe dingen te melden dan kunt u dat hier allemaal lezen!
Berichten : 17
 
Vondsten
Als je iets hebt wat over vondsten gaat zoals het reinigen van vondsten of waar je moet zoeken als je bijvoorbeeld een spaanse munt hebt gevonden of wat de waarde is van z'n munt of de geschiedenis van de munt, etc dan kan je hier terecht en vragen om hulp over vondsten!
Berichten : 31
 
Detectors
Hier kan je alles wat met detectors te maken heeft plaatsen bijvoorbeeld als je problemen hebt met een bepaalde detector of je detector heeft kuren of je wilt een bepaalde instelling weten of welke detector bij je past etc..
Berichten : 35
 
Zoeken
Plaats hier je berichten over het zoeken in het algemeen. Je moet hier bij denken aan bijvoorbeeld waden wat voor een uitrusting ben ik hier voor nodig of waar mag ik wel en waar mag ik niet zoeken, wat zijn de beste plekken om te zoeken of een oproep om met iemand te gaan zoeken etc... Kort om alles wat met zoeken te maken heeft.
Berichten : 58
 
Anders
Plaats hier alles wat je niet kunt plaatsen in de andere categorieen zoals vissen, leuke hobby maar... of dingen wat je gewoon kwijd moet of gewoon een leuk verhaal of een leuk detector mopje, etc... je kunt het hier allemaal kwijd!
Berichten : 15
 
Te Koop
Heb je nog iets liggen wat je tekoop wilt aanbieden op de website?! Je kunt dan een bericht plaatsen met je object en opletten op de reacties die volgen en wie weet heb je je object snel verkocht!
Berichten : 28
 
Gestolen & Fraude
Heb je iemand gezien die een Gestolen Detector aanbied of is je eigen metaaldetector gestolen of wil je waarschuwen voor personen die bijvoorbeeld detectors aanbieden op bv marktplaats Meld het dan hier!
Berichten : 0
 
Help!
Heb je problemen met de website of heb je een bug gevonden of kan je iets niet vinden of... als er iets is wat over de website gaat dan kan je het hier plaatsen!
Berichten : 25
 
 
 
 
 
  VONDSTEN 55825
  NORMAAL 47344
  MILITARIA 8481
  LEDEN 2271
  ONLINE 70
 
 
  ONLINE: JACKO BUIJSMAN. EN 69 GASTEN
 
 
WACHTWOORD VERGETEN?

Vul hieronder uw EMAIL adres in en klik op verzenden! U ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord per email!

 
 
 
 
 
Regels & Wetgeving Metaaldetectie in Nederland
Bron: AWN Archeologie
 
 
 
Zoeken met een metaaldetector is echt een verslavende metaaldetector hobby, metaaldetectors zijn niet de goedkoopste en de goedkoopste metaaldetector is meestal ook niet de beste metaaldetector zoals een whites metaaldetector. Veel metaaldetectors zijn allemaal vlf metaaldetectors en zijn dus metaal zoekende detectors waar mee je dus metaal detecteerd zoals alle metaaldetectors doen. Koop daarom een niet al te goedkope metaaldetector zoals een kijkshop metaaldetector. Metaaldetectors boven de vijf honderd euro zijn inieder geval goede metaaldetectors! Koop dus een goede en een niet al te goedkope metaaldetector! Bodem vondsten zijn vondsten die uit de bodem komen, bodem vondsten van de oude tijd maar ook bodem vondsten van uit de nieuwe tijd zijn op deze detector vondsten website te vinden! Bodem vondsten zijn metaaldetector vondsten die uit de bodem komen. Nieuwe en oude bodem vondsten mogen gratis geplaatst worden op de website! Bodemvondsten zijn natuurlijk altijd welkom! Maar ook bodem-vondsten die net gevonden zijn kunnen altijd geplaast worden, tenminste als deze met een metaaldetector is gevonden! Detector vondsten zijn vondsten die gevonden zijn met een metaaldetector deze bodem vondsten zijn gevonden door een metaaldetector zoeker. Een metaaldetector zoeker is iemand die geniet van zijn hobby! Bodemvondsten kunnen natuurlijk ook van waarde zijn, je hebt goedkope bodemvondsten dure bodemvondsten maar in het algemeen teld dat elke bodemvondst hun eigen waarde hebben voor een metaaldetector zoeker! Detectoren en detector vondsten, geweldig gewoon!